miércoles, 29 de septiembre de 2010

CARXOFES AMB PERNIL TM-31

Ingredients:
·        1kg de carxofes
·        25-30g de pernil serrà en un tros molt dur
·        40g d’oli d’oliva verge extra
·        70g d’aguda
Elaboració:
1.- Partir les carxofes en 4 trossos o 6 depenent de la grandària i col·locar en un recipient amb aigua i llimona.
2.- Posar el tros de pernil al got i donar 3 o 4 cops de turbo, treure i reservar.
3.- Posar la papallona a les ganivetes i posar en el got la meitat de les carxofes, els 40g d’oli i els 70g d’aigua, afegir la meitat del pernil i posar la resta de carxofes i la resta de pernil. No posar sal, és millor rectificar de sal un com ja estigui  cuinat, ja que el pernil ja té sal.
4.- Programar 20 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat cullera
Suggeriment: d’aquesta manera es poden cuinar moltes més verdures, variarà el temps depenent de la verdura desitjada i si t’agrada més o menys al dente

No hay comentarios: